+54881700 vuc@vucstor.dk

Conferenza della Svizzera i taliana per l a f ormazionecontinua degli adulti Lugano

Switzerland

CFC, Lugano

Konference for livslang læring for voksne (CFC: www.conferenzacfc.ch) er en paraplyorganisationen for almen og faglig voksenuddannelse i Ticino-regionen, som ligger i den sydlige del af Schweiz. CFC er en non-profit organisation, som er støttet af regeringen i Ticino regionen, og CFC har et permanent sekretariat i Lugano. CFC samler mere end 80 medlemmer inden for institutioner, offentlige- og private skoler, statsligt udbudt voksenuddannelse, andre statslige organer og enkeltpersoner, der er involveret i voksenuddannelse og human ressources og omskoling.

CFC understøtter et bæredygtigt voksenuddannelsessystem, øger forståelsen for vigtigheden af voksenuddannelse og skaber samarbejde og netværk mellem voksenuddannelsesorganisationer ved at køre nationale og internationale projekter, konferencer og præsentationer.

Takket være mere end 20 års erfaring har CFC opnået omfattende viden om de fleste emner relateret til voksenuddannelse. CFC har også udviklet og deltaget på forskellige måder i mange forskellige projekter om uddannelse af dårligt stillede voksne, som mangler grundlæggende færdigheder og formelle erhvervsuddannelseskvalifikationer på regionalt såvel som internationalt plan.

Platon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere