+54881700 vuc@vucstor.dk

City Lit

United Kingdom

City Lit, London

City Lit er Londons største udbyder af kortere uddannelseskurser for voksne. City Lit er grundlagt i 1919 og har dermed udbudt voksenuddannelse i det centrale London i over et århundrede år. City Lit hjælper elever fra forskellige baggrunde og sociale vilkår med at udfordre sig selv og at realisere deres potentiale. I 2020 lancerede City Lit en ny online læringsbestemmelse med henblik på at fortsætte som et knudepunkt for læring og support under COVID-19 pandemien.

City Lit har både tilpasset sig og videreudviklet sig for at imødekomme Londons skiftende behov og tilbyder nu også andet og mere end voksenuddannelser. Skolens tilbud hjælper de studerende ud af ensomhed og med at udvikle nye færdigheder og at forbedre deres beskæftigelsesegnethed og at ændre karriere. Skolen giver de studerende en oplevelse af formål, forbedrer deres selvtillid og sætter dem i stand til at overvinde mentale og sundhedsmæssige udfordringer og gør London og de omkringliggende områder til et bedre sted at være.

Skolen kører nu omkring 5.000 kurser om året med næsten 60.000 tilmeldinger, både som online og gennem fremmøde.

“Universal Skills Centre” hos City Lit

City Lit’ ”Universal Skills Centre” fokuserer på de kernekompetencer og færdigheder, som voksne har brug for med henblik på at deltage, udvikle sig og få en stemme i nutidens samfund.

Skolen fokuserer på de mest efterspurgte færdigheder både på og udenfor for arbejdspladsen, som fx kommunikation, beslutningstagning, prioritering, innovation og teambuilding. De studerende træner og udvikler disse kompetencer ved at arbejde med det engelske sprog, to-sprogsundervisning, matematik, digitale færdigheder og data-kendskab. Skolen afholder kurser for over 1500 hørehæmmede og døve elever på alle niveauer med og uden eksamener. Skolens pædagogiske fokus er rettet mod opgavebaseret læring og gamification af klasseværelset.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere