+54881700 vuc@vucstor.dk

Fønix

Norway

FØNIX, Sandefjord

FØNIX er den største virksomhed på markedet for erhvervsmæssig rehabilitering i Norge. Vores hovedkontor ligger i Sandefjord, Norge, 120 km syd for Oslo, og vi understøtter 11 regionale kontorer i Vestfold amt. FØNIX har ca. 200 medarbejdere – primært certificerede undervisere og instruktører og undervisere.

FØNIX er en NGO, og er organiseret som et aktieselskab (AS), men fungerer som en non-profit organisation gennem vores formelle godkendelse som leverandør til den norske arbejds- og velfærdstjeneste (NAV).

FØNIX er 100% ejet af Sandefjord Kommune. Sandefjord er den 8. største by i Norge med ca. 65.000 indbyggere.

FØNIXs formelle godkendelse som leverandør til NAV (Den norske arbejds- og velfærdsstyrelse) kræver, at ejerne ikke kan udtage overskud af virksomheden, og at alt overskud skal gavne virksomhedens brugerne. På denne måde spiller FØNIX en vigtig rolle for samfundet og de offentlige myndigheder, hvad angår erhvervsmæssig rehabilitering.

På ethvert tidspunkt i løbet af året omfatter vores service ca. 2.000 studerende og jobsøgende og ca. 300 migranter og sprogstuderende.

I 2019 fik mere end 1.200 personer et job gennem FØNIX.

 

Platon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere