+54881700 vuc@vucstor.dk

Platon

Greece

Platon schools, Katerini

Platon Schools Katerini, som indeholder børnehave, grundskole, videreuddannelse og livslang læringsprogrammer er en moderne uddannelsesinstitution med 570 studerende og 90 medarbejdere.

Organisationen forfølger udviklingen på uddannelsesområdet med et kreativt sind og stor interesse. Organisationen sætter konstant nye mål og indtager en foregangsposition i uddannelsessektoren.

Gennem brug af de nyeste faciliteter, en righoldig læseplan, erfarne og dygtige undervisere samt ikke mindst sammenhængende principper og respekt over for elever og forældre, har skolen kæmpet i de sidste ti år for at gennemføre uddannelser for skolens elever. Skolens udnyttelse af samfundsorienterede og deltagelsesbaserede tilgange har engageret både lokale og regionale interessenter i opgaven med at tackle de uddannelsesmæssige udfordringer.

Gennem Forsknings- og Innovationsafdelingen videreføres skolens deltagelse i internationale programmer for design, implementering og vurdering af innovative pædagogiske metoder og materialer. Platon skolens ”Center for Forskning og Innovation” engagerer sig aktivt i udarbejdelsen af avancerede undervisningsmaterialer, både konventionelle og digitale.

Skolens ambition er at udnytte de nyeste teknologier i undervisningsprocesserne med henblik på at forbedre undervisning og læring. De værktøjer, skolen udvikler inden for rammerne af sine uddannelsesprogrammer, er resultatet af samarbejde og af en fælles indsats blandt skolens specialister inden for en række akademiske områder, hvor der er stort fokus på informationsteknologi, undervisningsmetoder og læringsprocesser.

Platon Skolen samarbejder med Katerini Kommune, ”International Hellenic University”, ”District Educational Authority of Pieria”, ”Chamber of Commerce of Pieria”, ”Olympus Festival”, ” Volunteering team af Pieria” og områdets kulturelle og sportslige foreninger. Platon skolen leder også undervisningen på ”Dlearn, som er et europæisk netværk for digital læring.

 

Platon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere