+54881700 vuc@vucstor.dk

Fønix

Norway

FØNIX, Sandefjord

Η FØNIX (FONIX) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά επαγγελματικής αποκατάστασης στη Νορβηγία. Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στο Sandefjord της Νορβηγίας, (120 χλμ νότια του Όσλο) υποστηρίζοντας 11 περιφερειακά γραφεία στην κομητεία Vestfold. Το FONIX έχει περίπου 200 εργαζομένους – κυρίως πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς.

Η FONIX είναι ΜΚΟ και οργανώνεται ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, αλλά ενεργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός μέσω της επίσημης έγκρισής μας ως προμηθευτής της Νορβηγικής Υπηρεσίας Εργασίας και Πρόνοιας (NAV).

Η FONIX ανήκει κατά 100% στον δήμο Sandefjord. Το Sandefjord είναι η 8η μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας με περίπου 65.000 κατοίκους.

Η επίσημη έγκρισή μας ως προμηθευτής της NAV (Η Νορβηγική Διοίκηση Εργασίας και Πρόνοιας) απαιτεί οι ιδιοκτήτες να μην μπορούν να λαμβάνουν μερίσματα και ότι όλα τα κέρδη θα ωφελήσουν τους χρήστες της επιχείρησης. Σε αυτό το πλαίσιο, η FONIX διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την κοινότητα και τις δημόσιες αρχές όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση.

Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους, αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει περίπου 2.000 μαθητές / άτομα που αναζητούν εργασία και περίπου 300 μετανάστες / μαθητές ξένων γλωσσών.

Το 2019 περισσότερα από 1.200 άτομα έπιασαν δουλειά μέσω της FONIX.

 

 

Platon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere