+54881700 vuc@vucstor.dk

Fønix

Norway

FØNIX, Sandefjord

Fønix AS er den største bedriften innen yrkesrettet attføring i Norge. Hovedkontoret vårt er i Sandefjord, Norge, (120 km sør for Oslo) og har 11 regionkontorer i Vestfold fylke. Fønix har ca. 200 ansatte –  jobbspesialister og instruktører/lærere.

Fønix AS er en NGO (ikke-statlig organisasjon) og organisert som et aksjeselskap (AS), men opptrer som en ideell organisasjon gjennom vår formelle godkjenning som leverandør til Arbeids- og velferdsetaten (NAV).

Fønix AS er 100 % eid av Sandefjord kommune. Sandefjord er den 8. største byen i Norge med ca. 65.000 innbyggere.

Vår formelle godkjenning som leverandør til NAV krever at eiere ikke kan ta ut utbytte, og at alt overskudd skal komme brukerne av virksomheten til gode. I denne settingen tjener Fønix en viktig rolle for samfunnet og offentlige myndigheter når det gjelder yrkesrettet attføring.

Til enhver tid i løpet av året inkluderer denne tjenesten ca. 2.000 elever/arbeidssøkere og ca. 300 migranter/språkelever.

.

 

Platon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere