+54881700 vuc@vucstor.dk

Games Institute Austria

Astria

Verein Spielmacher and the Games Institute Austria

Verein Spielmacher είναι μια εγγεγραμμένη ένωση στην Αυστρία που συγκεντρώνει επαγγελματίες και άτομα που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν παιχνίδια σε νέα πλαίσια όπως η εκπαίδευση ή η επαγγελματική ανάπτυξη. Ιδρύθηκε το 2017 και το έργο Games in Basic Skills Teaching είναι το πρώτο μεγάλο έργο στο οποίο έχει συνεισφέρει. Η τεχνογνωσία στο Spielmacher έχει ισχυρή σύνδεση με το Games Institute Austria.

Το Games Institute Austria είναι μια εταιρεία με έδρα τη Βιέννη της Αυστρίας, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της μάθησης που βασίζεται σε παιχνίδια. Ιδρύθηκε το 2015 και έκτοτε έχει αποκτήσει τη φήμη ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στον τομέα αυτό. Το Games Institute εξηγεί το πεδίο σε ομιλίες και άρθρα, εκπαιδεύει δασκάλους σε σεμινάρια και εργαστήρια και έχει αναπτύξει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα όπως τα Escape Rooms για εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη (συμπεριλαμβανομένης της Best Case Escape Room Case του Ινστιτούτου Παιχνιδιών), αξιολόγηση δεξιοτήτων σε παιχνίδια με τα εργαλεία αξιολόγησής μας GIST (Εργαλείο αυτοαξιολόγησης με πληροφόρηση παιχνιδιού) και SkillEDU (παρόμοιο με το GIST, αλλά επικεντρώνονται σε μαθητές που πλησιάζουν στο τέλος της σχολικής τους σταδιοδρομίας), Εκπαίδευση Esports και Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών Παιχνιδιών. Συνεργαζόμαστε με άλλες εξειδικευμένες εταιρείες στους αντίστοιχους τομείς, όπως η Seppo ή η Learn2Esport, για να προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες εκμάθησης που σχετίζονται με τα παιχνίδια σε εταιρείες και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Το προσωπικό του Games Institute συνδυάζει 15+ χρόνια στη διδασκαλία, τη σχεδίαση UI/UX, τη συμβουλευτική επιχειρήσεων και την εμπειρία δεκαετιών στο gaming, την κουλτούρα του gaming και τα esports. Στη συνέχεια, μπορούμε να προσφέρουμε αυθεντικές και σχετικές εμπειρίες στους ίδιους τους παίκτες, καθώς και να μεταφράσουμε και να μεταφέρουμε τις σχετικές πτυχές του παιχνιδιού στους πελάτες μας και στην κοινωνία γενικότερα.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere