+54881700 vuc@vucstor.dk

Games Institute Austria

Astria

Verein Spielmacher and the Games Institute Austria

“Verein Spielmacher” er en forening i Østrig, der samler fagfolk og andre, der interesserer sig for, hvordan man kan anvende spil i nye sammenhænge, som fx uddannelse eller til faglig udvikling. Foreningen blev grundlagt i 2017, og ”Games in Basic Skills Teaching” projektet er det første store projekt, som foreningen har bidraget til. I samarbejdet med ”Games Institute Austria” har Verein Spielmacher opbygget en stor ekspertise inden for spil og spils anvendelsesmuligheder.

Games Institute Austria er en virksomhed, der ligger i Wien, Østrig, og som arbejder inden for spilbaseret læring og gamification. Instituttet blev grundlagt i 2015 og har siden da udviklet et ry for at være en af Europas førende virksomheder inden for dette område.

Games Institute Austria repræsenterer området gennem foredrag, artikler, seminarer, workshops og læreruddannelse og har udviklet flere tjenester og produkter, som fx Escape Rooms til uddannelse og faglig udvikling, herunder Games Institute’s ”Best Case Escape Room” Case. Instituttet arbejder også med færdighedsvurdering i forhold til spil med anvendelse af vurderingsværktøjet ”GIST” (Game Informed Self-Evaluation Tool) og SkillEDU. SkillEDU ligner GIST, men fokuserer på studerende, som nærmer sig afslutningen af deres skolegang, eller som studerer e-sport eller ”Educational Game Design”. Instituttet samarbejder med andre specialiserede virksomheder inden for de respektive områder, som fx ”Seppo” eller ”Learn2Esport” for at formidle de bedste spilrelaterede læringsoplevelser ud til virksomheder og uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Games Institutes medarbejdere har mere end 15 års erfaring inden for undervisning, UI/UX design, virksomhedsrådgivning og årtiers erfaring inden for spil, spilkultur og e-sport. Som en konsekvens heraf kan instituttet tilbyde autentiske og relevante spiloplevelser og oversætte og overføre de relevante aspekter af spil til instituttets kunder og til samfundet som sådant.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere