+54881700 vuc@vucstor.dk

Platon

Greece

Platon schools, Katerini

Platon skolene (barnehage – grunnskole – videregående – livslang læringssenter) er en moderne utdanningsinstitusjon med 570 elever og 90 ansatte. Organisasjonen følger med stor interesse og et kreativt sinn utviklingen innen utdanningsfeltet; den setter stadig nye mål, samtidig som den har en fremragende posisjon i utdanningsmiljøet. Gjennom bruk av de mest oppdaterte fasilitetene, en mangfoldig læreplan, erfarne og dyktige lærere og, viktigst av alt, gjennom konsistens i prinsipper og respekt overfor elever og foreldre, har skolen vår slitt de siste ti årene for gjennomført opplæring av våre elever. Ved å utnytte fellesskapsbaserte og deltakende tilnærminger, engasjere relevante lokale og regionale interessenter for å møte utdanningsutfordringer.

Gjennom Forsknings- og innovasjonsavdelingen forfølges Platons deltakelse i internasjonale programmer for design, implementering og vurdering av innovative pedagogiske metoder og materialer. Senter for forskning og innovasjon engasjerer seg aktivt i utformingen av avansert undervisningsmateriell, både konvensjonelt og elektronisk. Hovedmålet er utnyttelse av «state-of-the-art»-teknologier i utdanningsprosessen for å forbedre undervisning og læring. Verktøyene som er utviklet innenfor rammen av utdanningsprogrammene er et resultat av samarbeid og felles innsats mellom spesialister fra en rekke fagfelt, med stort fokus på informasjonsteknologi, undervisning og læringsstudier.

Platon er tilknyttet: Katerini kommune, International Hellenic University, District Educational Authority of Pieria, Chamber of Commerce of Pieria, Olympus Festival, frivillighetsteamet til Pieria, kulturelle og atletiske klubber. Platon er også leder for skoleutdanning på Dlearn, et europeisk nettverk for digital læring.

 

Platon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere