+54881700 vuc@vucstor.dk

Universal Learning Systems

Ireland

Universal Learning Systems

Η Universal Learning Systems είναι μια διεθνής εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στην έρευνα, την εκπαίδευση, την κατάρτιση και τη διαχείριση έργων. Η ULS αναλαμβάνει έργα για έναν αριθμό πελατών στους τομείς της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης και της διαχείρισης. Με έδρα την Ιρλανδία, η ULS διαθέτει επίσης γραφεία στην Πράγα, τη Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, το Ελσίνκι, το Σάο Πάολο και το Σικάγο.

Η ULS επικεντρώνεται στην επαγγελματική ανάπτυξη με ιδιαίτερη έμφαση στη μάθηση με βάση την εργασία. Η ULS εργάζεται στην Ιρλανδία, την Ευρώπη, την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα ευρύ φάσμα πελατών: σε αυτούς περιλαμβάνονται πανεπιστήμια, ιδρύματα ανοικτής μάθησης, σχολεία, εργοδότες και κοινοτικές ενώσεις. Διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση στη μάθηση γύρω από τη μετασχηματιστική εκπαίδευση, την αναπηρία και την αποκατάσταση, την ηλεκτρονική μάθηση, τη διαφορετικότητα, τη διαπολιτισμικότητα, τη μετανάστευση, την επίλυση συγκρούσεων και τη στρατηγική διαχείριση. Η ULS έχει εκτενή εμπειρία στην προώθηση της εκπαιδευτικής και μαθησιακής καινοτομίας. Συνεργάζεται στενά με τα ενδιαφερόμενα μέρη της κοινότητας, την εκπαίδευση ενηλίκων και τα δίκτυα εργοδοτών. Η ULS έχει ιδιαίτερη εμπειρία με πρωτοβουλίες μεταπτυχιακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη διαχείριση της αλλαγής και τη βιώσιμη επαγγελματική ανάπτυξη. Συμμετέχει κεντρικά σε πρωτοβουλίες μάθησης που βασίζονται στην εργασία για την προώθηση της ανάπτυξης και της ικανότητας των εργαζομένων. Το ULS εστιάζει στον προληπτικό στρατηγικό σχεδιασμό για καινοτόμο μάθηση και συμμετέχει ενεργά σε ένα ευρύ φάσμα έργων αξιολόγησης.

Η ULS έχει ηγετικό προφίλ στα δίκτυα καινοτομίας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ηλεκτρονικής μάθησης της ΕΕ. Η ULS έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην αξιολόγηση έργων και τη διασφάλιση ποιότητας. Η ULS έχει αναπτύξει μια εκτεταμένη σειρά μαθημάτων ηλεκτρονικής μάθησης στους τομείς της ασφάλειας και της φαρμακευτικής στη Φινλανδία σε συνεργασία με την εταιρεία συνεργάτη της, ChangeLearning. Η ULS έχει εμπειρία στη συνεργασία με σχολεία για την ανάπτυξη ενισχυμένης δέσμευσης με εκπαιδευτικούς, κοινότητες και γονείς. Η ULS έχει αναπτύξει εκπαίδευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα για κολέγια εκπαίδευσης αστυνομικών στην Ιρλανδία και την Ευρώπη. Ο Δρ. Bruce της ULS είναι μέλος του New Security Forum στο Βερολίνο και του National Diversity Strategy Strategy Board της Garda στην Ιρλανδία.

Η ULS βασίζει το έργο της στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ευκαιριών για καινοτόμες μαθησιακές ικανότητες για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων. Η αποτύπωση αυτής της καινοτομίας έχει γίνει βασικός στόχος για έργα ULS τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις προηγμένες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στις ανθρώπινες μαθησιακές ανάγκες. Μέσω της εξειδίκευσής της σε θέματα αναπηρίας, μετανάστευσης και διαπολιτισμικότητας, η ULS έχει αναπτύξει ισχυρές εκπαιδευτικές μεθόδους και κατευθυντήριες γραμμές που βασίζονται στις ατομικές και κοινοτικές ανάγκες μάθησης και ανάπτυξης – ιδιαίτερα σε μια περίοδο κοινωνικοοικονομικής κρίσης.

Η ULS έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στην έρευνα, τη διαχείριση έργων και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες για τη μετανάστευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και τον μετασχηματισμό των συγκρούσεων – με ισχυρό ιστορικό ανάπτυξης προγραμμάτων στο Κοσσυφοπέδιο, το Euzkadi, τη Βοσνία, την Καταλονία, τη Ρουμανία, την Κύπρο, την Παλαιστίνη και τη Βόρεια Ιρλανδία. Η ULS έχει επίσης αναλάβει σημαντικά έργα εκπαίδευσης και κατάρτισης σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα και τη διαχείριση της διαφορετικότητας. Η ULS είναι Ακαδημαϊκός Σύμβουλος στο πρόγραμμα Conflicts of Interest που παρέχεται από την Expac στη Βόρεια Ιρλανδία και παρέχει το νέο πρόγραμμα Future Resolutions που αναπτύχθηκε από την Expac και επικυρώθηκε από το Queens University Belfast. Η ULS είναι μέλος του Συνδέσμου Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας στην Κύπρο.

Έχει σχεδιάσει και παραδώσει εκπαίδευση μετασχηματισμού συγκρούσεων (συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων διαμεσολάβησης) σε υπηρεσίες πελατών σε όλη τη Βόρεια Ιρλανδία και τις συνοριακές κομητείες της Δημοκρατίας. Το 2014 η ULS σύναψε μια ακαδημαϊκή σύμβαση και συμφωνία με το UOC, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Καταλονίας, στη Βαρκελώνη για την κοινή ανάπτυξη μαθημάτων επίλυσης συγκρούσεων στο Campus for Peace και για την ανάπτυξη κοινού μεταπτυχιακού προγράμματος.

Τα τρέχοντα έργα περιλαμβάνουν:

  •         Καινοτόμες μαθησιακές παρεμβάσεις στη μετανάστευση και την κοινωνική ένταξη
  •         Έρευνα σχετικά με τα αποτελέσματα της αγοράς εργασίας για τις εθνοτικές μειονότητες στη Φινλανδία
  •         Εκπαίδευση μεταπολεμικής σύγκρουσης στη Βόρεια Ιρλανδία
  •         Επαγγελματική διαπίστευση επαγγελματικής αποκατάστασης (Ηνωμένες Πολιτείες)
  •         Μεταπολεμικά προγράμματα ΕΕΚ στο Κοσσυφοπέδιο, το Euzkadi και τη Βοσνία
  •   Ανάπτυξη μεταπτυχιακών μαθημάτων για το προσωπικό αποκατάστασης (ΗΠΑ/Ιρλανδία)
  •         Προγράμματα διαχείρισης διαφορετικότητας για ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
  •     Έρευνα αποκατάστασης και βέλτιστες πρακτικές σε σχολεία χωρίς αποκλεισμούς (Ιλινόις)
  •         Διεθνοτική εκπαίδευση και έρευνα για τις συγκρούσεις (Κύπρος και Ιρλανδία)
  •         Πρωτοβουλίες εκμάθησης γλωσσών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ταϊβάν
  •     Προγράμματα που υποστηρίζονται από καινοτόμο τεχνολογία στη φροντίδα ηλικιωμένων στην Κίνα
  •         Ανάπτυξη ικανοτήτων για τον τομέα των ΤΠΕ στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία
  •         Καινοτόμος μάθηση για την παγκοσμιοποιημένη αλλαγή στον Ισημερινό
  • Έρευνα και εκπαίδευση για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού στα σχολεία (Ιταλία)
  • Η εκμάθηση γλωσσών με υποστήριξη προηγμένων ΤΠΕ για πανεπιστήμια στην Παλαιστίνη.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere