+54881700 vuc@vucstor.dk

VUC Storstrøm

Denmark

VUC Storstrøm, Region Zealand

VUC Storstrøm er et voksenopplæringssenter med cirka 200 ansatte hvorav 160 er lærere. Vi hadde ca 5000 fulltids-/deltidsstudenter i 2019 med en omsetning på ca. 18 M€. VUC Storstrøm dekker en region med ca 270 000 innbyggere i et landlig område og er representert i seks byer.

VUC Storstrøm tilbyr generell voksenopplæring, høyere forberedende eksamen, forberedende voksenopplæring (grunnleggende ferdigheter) og flere spesialprogrammer for elever med spesielle behov, samt skreddersydde kurs for bedrifter. Eksamen er obligatorisk i alle fag og på alle nivåer som gir formell kompetanse. Våre studenter er ofte voksne – altså fra 18- eller 25-årsalderen avhengig av kurset – “andre sjanse”-studenter eller studenter som skaper en ny karrierevei for seg selv, så det å bidra til komeptanseheving er en integrert del av vårt DNA.

Alle seks avdelingene opererer som blended learning-sentre. De er helt digitale og kan kobles til via videokonferanse og samarbeidsverktøy. Dette betyr at vi kan tilby et bredt spekter av utdanningsmuligheter uansett hvor våre studenter befinner seg, og dermed sikre lik tilgang til utdanning for alle. Dette oppsettet gjør også at vi jobber med mange ulike typer studenter og studiemiljøer og vi jobber derfor kontinuerlig med å utvikle relevante og innovative læringsforløp for å sikre at vi kan hjelpe vår varierte gruppe studenter.

 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere