+54881700 vuc@vucstor.dk

VUC Storstrøm

Denmark

VUC Storstrøm, Region Zealand

Το VUC Storstrøm είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων με περίπου 200 υπαλλήλους, εκ των οποίων οι 160 είναι εκπαιδευτικοί. Έχουμε περίπου 5000 φοιτητές πλήρους/μερικής φοίτησης το 2019 με κύκλο εργασιών περίπου 18 εκατ. €. Το VUC Storstrøm καλύπτει μια περιοχή με περίπου 270.000 κατοίκους σε μια αγροτική περιοχή και εκπροσωπείται σε έξι πόλεις.

Το VUC Storstrøm προσφέρει γενική εκπαίδευση ενηλίκων, ανώτερες προπαρασκευαστικές εξετάσεις, προπαρασκευαστική εκπαίδευση ενηλίκων (βασικές δεξιότητες) και πολλά ειδικά προγράμματα για μαθητές με ειδικές ανάγκες, καθώς και εξατομικευμένα μαθήματα για εταιρείες. Η εξέταση είναι υποχρεωτική σε όλα τα μαθήματα και σε όλα τα επίπεδα που παρέχουν τυπικές ικανότητες. Οι μαθητές μας είναι συχνά ενήλικες -δηλαδή από την ηλικία των 18 ή 25 ετών ανάλογα με το μάθημα- μαθητές «δεύτερης ευκαιρίας» ή φοιτητές που δημιουργούν μια νέα επαγγελματική πορεία για τον εαυτό τους, επομένως η δημιουργία μονοπατιών αναβάθμισης δεξιοτήτων είναι αναπόσπαστο μέρος του DNA μας.

Και τα έξι τμήματα λειτουργούν ως κέντρα μικτής μάθησης. Είναι πλήρως ψηφιακά και μπορούν να συνδεθούν μέσω τηλεδιάσκεψης και εργαλείων συνεργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών δυνατοτήτων ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι μαθητές μας, διασφαλίζοντας έτσι την ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση για όλους. Αυτή η ρύθμιση σημαίνει επίσης ότι εργαζόμαστε με πολλούς διαφορετικούς τύπους μαθητών και περιβάλλοντα μελέτης και επομένως εργαζόμαστε συνεχώς με την ανάπτυξη σχετικών και καινοτόμων σχεδίων μάθησης για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την ποικίλη ομάδα μαθητών μας.

 


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere