+54881700 vuc@vucstor.dk

City Lit

United Kingdom

City Lit, London

Το City Lit είναι ο μεγαλύτερος πάροχος σύντομων μαθημάτων για ενήλικες στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1919 και παρέχει εκπαίδευση ενηλίκων στο κεντρικό Λονδίνο για περισσότερο από έναν αιώνα. Το City Lit βοηθά μαθητές από ποικίλα υπόβαθρα και κοινωνικές συνθήκες να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους και να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους. Το 2020, η City Lit κυκλοφόρησε την παροχή διαδικτυακής μάθησης για να παραμείνει ένας κόμβος μάθησης και υποστήριξης καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Το City Lit έχει προσαρμοστεί και καινοτομήσει για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του Λονδίνου, παρέχοντας περισσότερα από μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων. Η προσφορά του βοηθά τους ανθρώπους να καταπολεμήσουν τη μοναξιά, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες για να βελτιώσουν την απασχολησιμότητα και να αλλάξουν καριέρα. Δίνει στους ανθρώπους μια αίσθηση σκοπού και εκπλήρωσης, βελτιώνει την αυτοπεποίθησή τους, τους δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες ψυχικής υγείας και κάνει το Λονδίνο, και όχι μόνο, ένα καλύτερο μέρος.

Το κολέγιο τρέχει τώρα περίπου 5.000 μαθήματα διαδικτυακά και με φυσική παρουσία ετησίως και διεκπεραιώνει σχεδόν 60.000 εγγραφές.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere