+54881700 vuc@vucstor.dk

Conferenza della Svizzera i taliana per l a f ormazionecontinua degli adulti Lugano

Switzerland

CFC, Lugano

Το Συνέδριο για τη διά βίου μάθηση ενηλίκων στη νότια Ελβετία (CFC, www.conferenzacfc.ch) είναι ο οργανισμός-ομπρέλα για τη γενική και επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων στην περιοχή Ticino (νότια περιοχή της Ελβετίας). Το CFC είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Καντόνου Τιτσίνο και έχει μόνιμη γραμματεία στο Λουγκάνο. Ομάδες CFC με περισσότερα από 80 μέλη, περιλαμβάνουν: ιδρύματα, σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά), κρατικούς παρόχους εκπαίδευσης ενηλίκων, κυβερνητικούς φορείς και άτομα που εμπλέκονται στην εκπαίδευση ενηλίκων και στην επανεκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.

Το CFC προωθεί ένα βιώσιμο σύστημα εκπαίδευσης ενηλίκων, αυξάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της εκπαίδευσης ενηλίκων και δημιουργεί συνεργασία και δίκτυα μεταξύ οργανισμών εκπαίδευσης ενηλίκων μέσω της εκτέλεσης εθνικών και διεθνών έργων, συνεδρίων και ενημερωτικών συναντήσεων.

Χάρη σε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, το CFC έχει αποκτήσει εκτεταμένη γνώση για τα περισσότερα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ενηλίκων και έχει αναπτύξει και συμμετάσχει, με διαφορετικούς τρόπους, σε διάφορα έργα (σε περιφερειακό, καθώς και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο), με θέμα: εκπαίδευση μειονεκτούντων ενηλίκων με χαμηλά επίπεδα βασικών δεξιοτήτων και χωρίς επίσημα προσόντα ΕΕΚ.

Platon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere