+54881700 vuc@vucstor.dk

Berufsförderungsinstitut Vienna

Austria

The Berufsförderungsinstitut Wien / Vocational Training Institute Vienna (BFI Wien)

Berufsförderungsinstitut Wien / Vocational Training Institute Vienna (BFI Wien) er et av Østerrikes ledende institutter for medarbeiderorientert yrkesutdanning og etterutdanning. Det ble etablert av Federal Chamber of Labor og det østerrikske fagforbundet i 1959. BFI Wien tilbyr utdanning med mål om å styrke den profesjonelle og sosiale integreringen av våre målgrupper, sikre deres arbeidsplasser samt reintegrere dem på arbeidsmarkedet. BFI Wien jobber for offentlige institusjoner som den østerrikske nasjonale arbeidsformidlingen, Wiens sysselsettingsfond, ulike departementer og europeiske organisasjoner samt for private selskaper innen handel, service, handel og industri. Datterselskaper av BFI Wien er Fachhochschule des BFI Wien (University of Applied Sciences BFI Wien), Schulen des BFI Wien (Commercial Schools of BFI Wien).

BFI Wien tilbyr et bredt spekter av tjenester innen fagopplæring og kvalifisering, karriererådgivning og veiledning, aktivisering og rådgivningstjenester. Fagopplæringen dekker områder som IT og kommunikasjonsteknologi, reiseliv, helse- og sosialtjenester, transport og trafikk, bygg, tre-, metall- og elektrofag. 

Grunnleggende ferdighetstrening er viktig i mange av BFI Wien-programmene for å inkludere personer med lav utdanningsbakgrunn, med lærevansker og funksjonshemminger, samt drop-outs fra videregående opplæring. I de fleste tilfeller er den grunnleggende ferdighetstreningen en del av en omfattende yrkesopplæring. Enten er det integrert i opplæringen eller så implementeres det før yrkes- eller teknisk opplæring. BFI Wien gir grunnleggende ferdighetstrening i regning og matematisk-logisk forståelse, skriving og kommunikasjon, sosiale ferdigheter og tysk som andre- og fagspråk. Eksempler er “integrerende yrkesopplæringskurs i henhold til den østerrikske yrkesopplæringsloven”, “Jugendwerkstatt (ungdomsverksted)” og “Lernwerkstatt (læringsverksted)” en spesiell mulighet for ungdom fra 15 – 17 år som går fra skole til læreplass/ arbeidsplasser.

For tiden sysselsetter BFI Wien rundt 600 personer og jobber sammen med 600 frilansere. Vi gir opplæring til rundt 40.000 personer per år.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere