+54881700 vuc@vucstor.dk

City Lit

United Kingdom

City Lit, London

City Lit er Londons største leverandør av korte kurs for voksne. Grunnlagt i 1919, og har gitt voksenopplæring i London sentrum i over et århundre. City Lit hjelper elever med ulike bakgrunner og sosiale forhold til å utfordre seg selv og frigjøre potensialet sitt. I 2020 lanserte City Lit sitt nettbaserte læringstilbud for å forbli et knutepunkt for læring og støtte gjennom hele pandemien.

City Lit har tilpasset seg og innovert for å møte Londons skiftende behov, og tilbyr mer enn bare voksenopplæringskurs – siden tilbudet bidrar til å bekjempe ensomhet; utvikle nye ferdigheter for å forbedre arbeidsevnen; omstilling og karriereendring for voksne; gi en følelse av hensikt og oppfyllelse; forbedre selvtilliten; overvinne psykiske vansker; og gjøre London og utover til et bedre sted.

Skolen kjører nå rundt 5000 kurs online og personlig per år og håndterer nesten 60 000 påmeldinger.

Universal Skills Center på City Lit

Universal Skills Center fokuserer på kjernekompetansen og ferdighetene voksne trenger for å delta, utvikle seg og uttrykke seg i dagens demokratier.

Vi fokuserer på de mest etterspurte ferdighetene innenfor og utenfor arbeidsplassen som kommunikasjon, beslutningstaking, prioritering, innovasjon og teambygging, og studentene lærer og utvikler disse gjennom å jobbe med sin engelsk, ESOL (English for Speakers of Other Languages). ), matematikk, digitale ferdigheter og datakompetanse. Vi holder kurs for over 1500 hørende og døve elever, på alle nivåer, med og uten eksamen. Vårt pedagogiske fokus er på oppgavebasert læring og gamifisering av klasserommet.

.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere