+54881700 vuc@vucstor.dk

Games Institute Austria

Astria

Verein Spielmacher and the Games Institute Austria

Verein Spielmacher er en registrert forening i Østerrike som samler fagfolk og folk som er interessert i å bruke spill i nye sammenhenger som utdanning eller faglig utvikling. Det ble grunnlagt i 2017 og prosjektet Games in Basic Skills Teaching er det første store prosjektet å være bidragsyter til. Kompetansen i Spielmacher er i sterk tilknytning til Games Institute Austria.

Games Institute Austria er et selskap lokalisert i Wien, Østerrike, som jobber innen spillbasert læring og gamification. Det ble grunnlagt i 2015 og har siden den gang utviklet et rykte for å være et av Europas ledende selskaper på dette området. Spillinstituttet forklarer feltet i foredrag og artikler, trener lærere i seminarer og workshops og har utviklet flere tjenester og produkter som Escape Rooms for utdanning og faglig utvikling (inkludert Spillinstituttets egen Best Case Escape Room Case), ferdighetsvurdering i spill med vurderingsverktøyene våre GIST (Game Informed Self-Evaluation Tool) og SkillEDU (lik GIST, men fokusert på elever som nærmer seg slutten av skolekarrieren), Esports Education og Educational Game Design. Vi samarbeider med andre spesialistbedrifter innen de respektive feltene som Seppo eller Learn2Esport for å bringe de beste spillrelaterte læringsopplevelsene til bedrifter og utdanningsinstitusjoner over hele verden.

Games Institute-ansatte kombinerer 15+ år innen undervisning, UI/UX-design, forretningsrådgivning og tiår med erfaring innen spill, spillkultur og e-sport. Ved dette kan vi tilby autentiske og relevante opplevelser til spillerne selv, samt oversette og overføre relevante aspekter ved spill til våre kunder og samfunnet generelt.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere