+54881700 vuc@vucstor.dk

Partners

Results

Games Institute Austria

Games Institute Austria er en virksomhed, der ligger i Wien, Østrig, og som arbejder inden for spilbaseret læring og gamification. Instituttet blev grundlagt i 2015.

BFI

Berufsförderungsinstitut Wien/ Erhvervsuddannelsesinstituttet Wien (BFI Wien) er et af Østrigs førende institutter for medarbejderorienteret erhvervs- og efter- og videreuddannelse.

ULS

Universal Learning Systems (ULS) er et internationalt konsulentfirma med speciale i forskning, uddannelse, træning og projektledelse. ULS gennemfører projekter for en række kunder inden for uddannelses-, udviklings- og ledelsessektoren.

City Lit

City Lit er Londons største udbyder af kortere uddannelseskurser for voksne. City Lit er grundlagt i 1919 og har dermed udbudt voksenuddannelse i det centrale London i over et århundrede år.

Platon

Platon

Platon Schools Katerini, som indeholder børnehave, grundskole, videreuddannelse og livslang læringsprogrammer er en moderne uddannelsesinstitution med 570 studerende og 90 medarbejdere.

 

CFC

Konference for livslang læring for voksne (CFC: www.conferenzacfc.ch) er en paraplyorganisationen for almen og faglig voksenuddannelse i Ticino-regionen, som ligger i den sydlige del af Schweiz

Fønix

FØNIX er den største virksomhed på markedet for erhvervsmæssig rehabilitering i Norge. Vores hovedkontor ligger i Sandefjord, Norge, 120 km syd for Oslo, og vi understøtter 11 regionale kontorer i Vestfold amt. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere